interMaction
Exit interview - Exit onderzoek - Uitstroom analyse - Uitstroom monitoring - Verloop meting - Online tool exitgesprekken
 

Exit Interview - online vragenlijst voor het exit gesprek

Met exit interview krijgt u:
Met Exit analytics krijgt u inzicht in uw personeelsverloop, de vertrekredenen en achterliggende motieven voor vertrek. Want één vertrekkende medewerker kan u al vertellen wat alle anderen u nog niet laten weten. Namelijk: waarom medewerkers willen vertrekken.

Daarnaast biedt onze oplossing inzicht in andere belangrijke HR thema's zoals werktevredenheid, motivatoren, organisatorische knelpunten, etc.

Exit interview / analytics - methode

U voert de normale uitstroom gesprekken om gepast afscheid van elkaar te nemen. Vervolgens doen wij de data verzameling op anonieme basis aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst. Dit levert veel betrouwbare informatie op, helder gepresenteerd, schriftelijk & online en is snel om te zetten in acties.

Klik hier om naar exitanalytics.nl te gaan of vraag direct een online demo aan!


Voordelen exit interviews en exit analytics
ALTIJD & OVERAL
Inzicht in de voortgang en resultaten van het onderzoek om blijvend te sturen op uw uitstroom. Online dashboard en jaarlijks een schriftelijke rapportage.

ZUIVER & BETROUWBAAR
Betrouwbare feedback die niet wordt beïnvloed door de gesprekspartner. De behandelde onderwerpen en vragen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Hierdoor krijgt u een eerlijker en duidelijker beeld van de werkelijke vertrekredenen.

CONTINUE & CONSISTENT
Het is een doorlopend proces waarbij iedereen die vertrekt feedback geeft, zodat u een compleet en betrouwbaar beeld krijgt. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt en personen worden niet vergeten.

FLEXIBEL & TOEGESNEDEN
Het opstellen van het exit interview is maatwerk, altijd maken wij het exit interview toegesneden op uw organisatie en uw informatiebehoefte. Ook kunt u eigen onderdelen toevoegen. Wij hebben een breed pallet van extra modules die u kosteloos kunt toevoegen aan het exit interview.

TIJDSBESPAREND & EFFICIËNT
Wij geven u meer vrijheid voor uw HR/P&O taken, door werk omtrent exit interviews uit handen te nemen. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij alle exit interviews uit handen nemen tegen minder kosten dan wanneer u het zelf doet.

HR ANALYTICS & INNOVATIE
U krijgt inzicht in de werkelijke motivatoren en kosten van vertrekkende medewerkers zodat u gericht kunt gaan sturen op verbetering en organisatieontwikkeling.

REDUCTIE & BESPARING
U kunt ongewenst verloop reduceren en hiermee flink besparen op werving, scholing en andere activiteiten. Tegen slechts een fractie van de werkelijke kosten van één persoon ongewenst verloop. De Return On Investment is dus snel bereikt.

Meer informatie? Bezoek exitanalytics.nl
Wij hebben een website specifiek voor exit interview / analytics, klik hier om verder te gaan. Op deze site kunt u geheel vrijblijvend een demo aanvragen of een offerte ontvangen. Ook kunt u hier meer lezen over onze exit gesprek oplossing.
Bellen 05 23 23 31 85 - info@intermaction.nl
Informatie aanvragen

Afspraak maken

Contact opnemen


   Uitgelicht
 
   Inschrijven nieuwsbrief

Email 


Naam


 
Amsterdam & Hardenberg - 05 23 23 31 85 -
interMaction
Maatdijk 7
7696 BE HARDENBERG
© interMaction -                                                                                                 Disclaimer & Privacy - Sitemap - Links