interMaction
HRM Interim - HR Tijdelijke ondersteuning - P&O Professionals
 

HRM Interim - Inschrijven

interMaction biedt een vooruitstrevend Full Service HR concept dat bestaat uit de inzet van interim management, HR producten, training/coaching en organisatieadvies.

Wij onderscheiden ons doordat wij vanuit onze strategie werken volgens de INK/EFQM methodiek en die praktisch toepasbaar maken in onze HR ondersteuning naar organisaties.

Profiel
In dat kader zijn wij voortdurend op zoek naar

INTERIM MANAGERS
die HR naar een hoger niveau kunnen tillen

Daarvoor vragen wij ervaren professionals, die bewust gekozen hebben voor het interim vak, proactief zijn en van aanpakken weten. Zij kunnen analytisch en conceptueel denken en hun strategisch inzicht vlot omzetten in een pragmatische aanpak. Naast betrokkenheid en toewijding onderscheiden ze zich door teamwork, creativiteit, inzet en initiatief. Zij zijn business minded ingesteld, hebben een drive om HR te positioneren, leveren kwaliteit en kenmerken zich als een doortastende probleemoplosser. Zij beschikken over:
•  HBO/Academisch werk- en denkniveau
•  goede kennis van de sociale wetgeving
•  uitstekende communicatieve eigenschappen
•  cijfermatig inzicht
•  ervaring met verandervraagstukken
•  een gefundeerd succesrecord
•  kennis van de INK/EFQM methodiek (niet vereist/wel een pré)

Interesse?
Wenst u opgenomen te worden in ons netwerk van interim managers en bent u bereid zich verder te verdiepen c.q. te scholen in de INK/EFQM methodiek, stuur dan uw CV met een korte motivatie naar . Wij nemen contact met u op voor een telefonische intake en berichten u vervolgens over het verloop van de procedure. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met uw gegevens.

 
   Inhoud HRM Interim Inschrijven

Profiel

Interesse?

Direct inschrijven :

Neem contact op


   Uitgelicht
 
   Inschrijven nieuwsbrief

Email 


Naam 
Amsterdam & Hardenberg - 05 23 23 31 85 -
interMaction
Maatdijk 7
7696 BE HARDENBERG
© interMaction -                                                                                                 Disclaimer & Privacy - Sitemap - Links