plant

Goede werknemers zijn competent, gezond, betrokken en gemotiveerd. Zij hebben een grote inzet, tonen enthousiasme, weten beslissingen te nemen en maken hun werk af. Zij onderscheiden zich door passie voor hun werk. Ze hebben het vak in hun “vingers” en presteren excellent.

Het geheim zit hem niet alleen in de kennis die ze hebben, of de drive die ze bezitten, maar vooral de basisvaardigheden die ze hebben opgedaan om doelgericht en effectief te kunnen werken en communiceren. Juist deze verworven eigenschappen maken dat ze hun kennis kunnen toepassen en daardoor de drive krijgen om successen te boeken.

interMaction biedt daarvoor een aantal basisprogramma’s, waarin de effectiviteit centraal staat, nl.:

  • Coaching, effectief veranderen doormiddel van het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het anders kijken naar jezelf.
  • STEPP® , Systematisch Tijd Effectieve Project Planning, dat medewerkers leert projecten of grotere taken te plannen, te beheren en te rapporteren.

Al deze programma’s zijn uniek doordat ze over een langere periode op de werkplek worden aangeleerd met relatief veel aandacht voor de individuele uitvoering, waardoor inbedding in de eigen organisatie en toepassing in het werk plaats vindt.