Thema’s – onderzoeksmodules

Medewerkers Onderzoeken kunnen afgestemd worden op overkoepelende thema’s die dan vaak een naam meegeven aan het onderzoek, zoals:

 • Medewerker Tevredenheids Onderzoek (MTO)

  Met dit onderzoek wordt de primaire focus gelegd op de tevredenheid van de medewerkers op vaak een veelvoud van aspecten. Dit geeft gerichte handvatten om de tevredenheid te verbeteren. Hierbij kijken we voornamelijk naar aspecten die wel te beïnvloeden zijn door zichzelf, het team en/of de organisatie.

 • Medewerker Betrokkenheids Onderzoek (MBO)

  Hierin ligt de focus op de betrokkenheid van medewerkers bij hun werk, het team en de organisatie. Vanuit een positie dat de medewerkers zelf invloed hebben op prestaties worden meetlatten gelegd die samen verbeterd kunnen worden.

 • Medewerker Vitaliteits Onderzoek (MVO)

  Het aandachtsgebied ligt hierbij op de persoonlijke vitaliteit van de medewerkers, naast organisatie en teamrapportages kunnen we ook individuele rapportages aanbieden met handvatten voor verbetering of een begeleiding op individudele  vraagstukken.

 • Medewerkers Onderzoek 2.0 (MO 2.0)

  Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderzoek integreren we met het medewerkers onderzoek. Hierbij koppelen we de onderzoeksdata aan bestaande informatie en werken we zo aan diepere inzichten. Om een leereffect te creëren om uiteindelijk tot voorspellingen te kunnen komen is een lang cyclus onderzoeksproces gekoppeld aan HR processen gewenst. Maar dit kan ook eenvoudiger met het Medewerkers Onderzoek 2.0.

Ga terug naar Medewerkers Onderzoek »

Lees meer over onze medewerker onderzoeksthema’s

Meer informatie? Wij helpen u graag!

U kunt hieronder de gewenste informatie en onze prijzen opvragen. Naast onze innovatieve aanpak hanteren wij scherpe tarieven omdat wij begroten op uren in plaats van aantallen medewerkers. Wij werken met een vooraf afgesproken prijs, zodat het u helder is om welke investering het gaat. Wilt u een indruk krijgen van de online vragenlijst of van een voorbeeld online dashboard of PDF rapportage? Vraag dan een demo aan!

Vorm van het onderzoek:

Vorm van het onderzoek:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoonnummer (verplicht - bevestiging afspraak)

Selecteer voorkeursdatum

Voorkeur tijdstip afspraak (en eventuele alternatieven)

U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

De contactpersoon voor de medewerProfiel-Sake-Christiaan2.pngkers onderzoeken is Sake-Christiaan Stelpstra, direct te bereiken via 06-30370302 of per email via sake [@] ima.nl.

U kunt ook bellen met ons kantoor via 0523-233185 of per algemene email info [@] intermaction.nl.

Wilt u bij ons op bezoek komen of ons kantoor bekijken via streetview klik dan op de links onder het adres:

interMaction

Hoofdkantoor
Maatdijk 7
7696 BE  Brucht
Google Maps

Kantoor Amsterdam
Kabelweg 57
1014 BA  Amsterdam
Google Maps