Met het online exit interview krijgt u inzicht in de redenen van vertrek en bij voldoende deelname analyses op groepen, ook ontwerpen we graag effectieve exit processen die dieper ingaan op relevante aspecten.
Hiermee wordt belangrijke informatie van uw vertrekkende medewerkers verzameld, geanalyseerd en verwerkt tot meetbare data. De resultaten worden naar u terug gerapporteerd voor analyse en sturing. U krijgt de beschikking over uw eigen online dashboard. Wij passen deze direct aan op uw logo en eigen stijl van communiceren. Wij nemen alle zorg uit handen en regelen de opzet van het systeem. Na 24 uur kunt u starten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden een maatwerk oplossing voor het exit interview voor uw organisatie. Hieronder ziet u in het kort de belangrijkste onderdelen en wij vertellen u er graag meer over. Indien u op een afbeelding klikt krijgt u een vergroting op uw scherm te zien. Onderaan de pagina kunt u meer informatie opvragen. Wij horen uiteraard graag van u!

Wie zijn wij?

cropped-Beeldmerk-iMa-72px-33x33px.jpginterMaction

Wij zijn een enthousiast advies & onderzoeksteam. Inzicht creëren in vraagstukken om te komen tot innovatie is onze gezamenlijke drijfveer. Altijd kan het iets beter.

moaWe garanderen de anonimiteit van onze deelnemers, hiervoor zijn wij lid van de MOA en hebben Europese en Nederlandse privacy wetgeving persoonlijk ondertekend. Dit maakt ons hierop aanspreekbaar en dit te verantwoorden.

We zijn al 14 jaar actief en hebben een veelvoud in jaren van ervaring door onze mensen.

 

Voor wie wij werken

Wij hebben onderstaande organisaties geholpen met hun P&O / HR activiteiten, van ondersteuning op één proces tot organisatieveranderingsvraagstukken.

Meer informatie? Wij helpen u graag!

U kunt hieronder de gewenste informatie en onze prijzen opvragen. Naast onze innovatieve aanpak hanteren wij scherpe tarieven omdat wij begroten op uren in plaats van aantallen medewerkers. Wij werken met een vooraf afgesproken prijs, zodat het u helder is om welke investering het gaat. Wilt u een indruk krijgen van de online vragenlijst of van een voorbeeld online dashboard of PDF rapportage? Vraag dan een demo aan!

Vorm van het onderzoek:

Vorm van het onderzoek:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Telefoonnummer (verplicht - bevestiging afspraak)

Selecteer voorkeursdatum

Voorkeur tijdstip afspraak (en eventuele alternatieven)

U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

De contactpersoon voor de medewerProfiel-Sake-Christiaan2.pngkers onderzoeken is Sake-Christiaan Stelpstra, direct te bereiken via 06-30370302 of per email via sake [@] ima.nl.

U kunt ook bellen met ons kantoor via 0523-233185 of per algemene email info [@] intermaction.nl.

Wilt u bij ons op bezoek komen of ons kantoor bekijken via streetview klik dan op de links onder het adres:

interMaction

Hoofdkantoor
Maatdijk 7
7696 BE  Brucht
Google Maps

Kantoor Amsterdam
Kabelweg 57
1014 BA  Amsterdam
Google Maps