Wat levert het op?

U kunt het volgende verwachten:

Het kan zijn dat de samenwerking beter kan, dat er niet efficient gewerkt wordt of dat de werksfeer op een bepaalde afdeling slecht is. Door deze zaken meetbaar te maken heeft u een concreet startpunt voor verbetering in handen. U krijgt inzicht in hoe uw medewerkers functioneren en ziet in een oogopslag waar binnen de organisatie de prestaties verhoogd kunnen worden.

De betrokkenheid zal verhoogd worden wanneer u medewerkers de kans geeft mee te denken over de organisatie en hun feedback serieus neemt. Alleen al door het houden van medewerkersonderzoek zult u uw medewerkers dus een motivatieboost geven.

Na afloop van het onderzoek heeft u concrete verbeterpunten zodat u gericht verbeteringen kunt doorvoeren. U krijgt dus praktische resultaten waar u direct mee aan de slag kunt!

Het is bewezen dat betrokken en gemotiveerde medewerkers minder verzuimen en minder snel geneigd zijn een organisatie te verlaten. Door aan de hand van de resultaten uw onderzoek kunt u de tevredenheid, betrokkenheid en motivatie verhogen en zo forse besparingen op uw verzuim en verloopkosten maken. U zet zich in voor behoud van uw talenten.

U krijgt inzicht in hoe organisatie- en/of HR beleid door uw medewerkers wordt ervaren. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw beleid in delen van de organisatie goed valt en in andere minder. Zo kunt u wanneer dat nodig is bijsturen op de juiste plek.

We stemmen het onderzoek samen met u af, gaan projectmatig te werk en we adviseren waar nodig. Op die manier heeft het onderzoek een optimaal effect. U kunt op ons rekenen.

Wij nemen het onderzoek zoveel mogelijk voor u uit handen. Zo bent u wel betrokken bij het onderzoek maar komt u niet in de knel met uw eigen planning, wel zo prettig.

Hoe gaan we daarmee aan de slag?

We kunnen u ondersteunen om met de resultaten van het onderzoek aan de slag te gaan, veel organisaties kunnen dit overigens ook zelfstandig. De resultaten komen we echter altijd toelichten, want een juiste interpretatie van de resultaten is een belangrijke voorwaarde om ermee aan de slag te gaan. U ontvangt dan ook een advies over het vervolg traject, afgestemd op uw organisatie.

Meer informatie over onze werkwijze?

Wij willen u graag vrijblijvend presenteren hoe onze medewerkersonderzoeken eruit zien. Tevens kunnen we u dan meer vertellen over de do’s en dont’s van de aanpak, het onderzoek en het werken aan acties. Als externe partij worden wij gerespecteerd ten aanzien van de anonieme opzet, verwerking, communicatie en rapportage. Onze kwaliteit en prijsstelling als externe partner zal u zeker verbazen. Klik hier om een offerte of meer informatie aan te vragen.

Meetspeach_bubble

Weetstats_zw

Actiestar

Verbeterthumbsup