Wilt u inzicht in de factoren die invloed hebben op de tevredenheid van uw medewerkers en hun prestaties? Met het interMaction Medewerkers Onderzoek meten we meer dan tevredenheid en/of betrokkenheid. Desgewenst kunnen we het zwaartepunt leggen op betrokkenheid (medewerkerbetrokkenheidsonderzoek) of tevredenheid (medewerkertevredenheidsonderzoek) of een andere (eigen) thematiek of term.

Scherpe offerte snel ontvangen?

Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan voor het interMaction Medewerkers Onderzoek en krijg snel inzicht in onze onderzoeksaanpak, onderwerpen en de zeer scherpe prijs!

Vorm van het onderzoek:

Onderdelen van tevredenheid

Met ons basismodel krijgt u inzicht in een breed scala van onderwerpen zoals communicatie, direct leidinggevende, interne communicatie, enz. Hierover kunt u meer lezen op onze pagina onderwerpen & thema’s. Regelmatig maken wij ook onderdelen op maat voor onze relaties, elke onderzoek stemmen we volledig af op de organisatie. Hiermee krijgt u alleen de inzichten die worden gewenst en uw medewekers niet vermoeid met leuke maar mogelijk overbodige vragen.

Heldere inzichten

Onze rapportages zijn duidelijk van opzet met veel aandacht voor de presentatie / visualisatie van de resultaten. Hiermee kunnen organisaties en teams zelf aan de slag om te komen tot gewenste actiepunten en verbeteringen. Klik op de onderstaande afbeeldingen om een indruk te krijgen van ons online dashboard. Daarnaast maken wij ook vaak een rapportage in PDF voor verspreiding in de organisatie. Om een goede indruk te krijgen van de vragenlijst, ons dashboard en een digitale rapportage kunt u ook een demo aanvragen online demo aanvragen

respons    werkzaamheden-cijfer     arbeidsvoorwaarden      open-antwoorden