Waarom zou u een medewerkers onderzoek doen?

Organisaties met betrokken personeel en een goed werkklimaat presteren financieel bijna vijf keer zo goed als organisaties die deze zaken niet op orde hebben. De klanttevredenheid van die organisaties is 54% hoger dan organisaties met weinig betrokken personeel. Iedere 10% verhoging van het betrokkenheidsniveau resulteert in 2% stijging van de bedrijfsresultaten. Cijfers die spreken.

 

Waar ligt de sleutel om het beste uit uw medewerkers te halen?
Weet u hoe betrokken uw medewerkers zijn? Heeft u een overzicht van de gehele organisatie, afdelingen en teams? Door uw medewerkers om hun mening te vragen, laat u merken dat u hen serieus neemt en waardeert. Uw medewerkers beschikken over waardevolle informatie, creëer de mogelijkheid om deze te delen. Dit werkt op zichzelf al motiverend, ondertussen weet u precies hoe u de organisatie kunt verbeteren.

 

Inzicht in alle belangrijke HR-thema’s

StatsU ziet op organisatie en afdelingsniveau hoe tevreden uw medewerkers zijn, maar u krijgt ook inzicht in belangrijke zaken als productiviteit, motivatie, betrokkenheid, leiderschap, klantgerichtheid en werksfeer. Het is ook mogelijk om uw organisatie te vergelijken met onze benchmark waardoor helder is hoe u presteert in verhouding met andere organisaties.

 

Bruikbare resultaten

SelectOns onderzoek is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op INK/EQFM model voor goede prestaties. Hiermee maakt u alle belangrijke HR thema’s meetbaar en kunt u de organisatie verbeteren op basis van feiten. U krijgt daarnaast de praktische handvatten om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Weet wat uw medewerkers nodig hebben om optimaal te presteren, een medewerker onderzoek geeft energie en heeft een positief effect op de organisatie! We hebben verschillende themathieken; Medewerker Tevredenheids Onderzoek, Medewerker Betrokkenheids Onderzoek, Medewerker Engagement Onderzoek, etc.