360° feedback of 180° of 90°?

Er zijn verschillende vormen voor het krijgen van inzicht in het functioneren van jezelf, je medewerkers en/of collega’s. Een veel gebruikte vorm is 360 graden feedback, maar ook 180 graden en 90 graden komt veel voor.

Met 360 graden wordt het functioneren op veelal competenties vanuit meerder invalshoeken anoniem of niet-anoniem beoordeeld. Dit is vaak een uitstekende spiegel die medewerkers zichzelf kunnen voor houden om gerichte feedback te krijgen over hun sterke en minder sterke competenties.

Altijd maatwerk

Bij 360° feedback wordt veelal gebruik gemaakt van competenties. Vanuit de definitie worden specifieke gedragskenmerken beoordeeld of beschouwd door de feedbackgever. Hiervoor sluiten we graag aan bij geldende competenties en gedragingen in de organisatie. Bijna altjjd maken wij ook specifieke vragen / gedragingen passend bij de functie en organisatie. Hiermee sluiten we aan bij de praktijk van de feedback ontvanger en zijn de inzichten direct te vertalen naar de manier van werken en functioneren. We beschikken over een grote database met competenties en gedragingen, waaruit u eenvoudig een passende keuze kunt maken.

Heldere rapportages

De rapportages worden opgesteld in co-creatie, we hebben standaarden genoeg, maar een maatwerk rapportage ziet er gewoon beter uit. Dit kan volledig in de gewenste huisstijl of vorm (schriftelijk, digitaal of online). In de rapportage geven we door middel van grafieken, tabellen en cijfers inzichtelijk weer hoe verschillende feedbackgroepen (bijvoorbeeld: klanten, leveranciers, collega’s, bekenden, leidinggevenden). Desgewenst geven wij ontwikkeltips voor ontwikkeling op specifieke onderdelen. Via het formulier onderaan de pagina kunt u een voorbeeld rapportage opvragen. Hieronder enkele voorbeeldpagina’s van een rapportage.

spindiagram    overzicht-scores    detailoverzicht-competentie-ondernemen

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Meer informatie?

Wilt u meer weten van onze maatwerk aanpak voor 360 graden feedback? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse: